OM OSS

Munnvold ble starta av Kristoffer Vold i 2016, etter årevis med chili-eksperimentering. Han fikk sausene sine inn på Gutta på Haugen, og barer som Kniven og Revolver begynte å lage Bloody Marys basert på Munnvold Habanero. Til og med Justin Bieber bestilte med seg noen flasker til å ha med seg i privatjet-en etter konserten sin i Stavanger 2017!

Da Munnvold var på besøk hos Haugen Gardsmat i 2021 skjedde det en uhellig forbrødring. Vi mikset sauser og senneper med lokale råvarer fra Flåm, og fant fort ut at kombinasjonen urban, fermentert flammesaus og de beste råvarene fra Sogn var som skapt for hverandre. Nå hadde vi lyst å få ut god, heit og rimelig mat til folket -uten at man måtte velge mellom spennende mat og at det var enkelt å lage hjemme.

Munnvold hadde servert Chili con Carne på festivaler som Tons of Rock siden 2019, så den oppskriften var allerede i boks. Vi måtte bare komme opp med to hotte retter til når vi først var i gang, sånn at man har litt å velge mellom. Vi landa på én marokkansk og én koreansk-inspirert gryte, begge med chili som fellesnevner. Nå jobber vi med å inkludere ris i pakkene, så vi har satt grytene på vent til vi har et komplett produkt. I mellomtiden er det bare å hamstre saus til kriselageret ditt, eller rett og slett til taco-fredagen :)

KONTAKT